jump to navigation

Mengubah Dari PDF ke Excel atau Word (Convert PDF to Excel or Word) July 30, 2010

Posted by excelux in Tutorials, Tips & Tricks.
Tags: , , ,
trackback

Barusan ada yang nanya gimana caranya mengubah file dari PDF ke Excel (dan Word juga bisa). Wah bagus juga tuh pertanyaan, kayanya bermanfaat buat semua ya udah deh saya cariin jawabannya. Ternyata ga susah-susah amat, tinggal pergi ke alamat ini, upload dokumen PDF ke sana tinggal nanti download hasilnya:

Someone asked how to convert PDF file to Excel (and Word either) format just now. That’s a good question, I thought it would benefit the others too, so I tried to find out the answer. I found that it’s easy actually, just go to the address below, upload your PDF file and download the Excel or Word output file:

http://www.pdftoexcelonline.com untuk ubah ke Excel (to convert to Excel)

http://www.pdftoword.com untuk ubah ke Word (to convert to Word)

Kalau ingin membaca penjelasan selengkapnya tentang dua fasilitas di atas bisa teman-teman baca keterangannya di blognya MasEko ini nih:

If you want to know more detail explanation about these facilities you can read it from MasEko blog below, but I’m sorry it is in Bahasa Indonesia. The point is those feature is easy to use and give good result, just try them:

http://maseko.com/2009/05/09/konversi-pdf-ke-word-dan-pdf-ke-excel/

Semoga bermanfaat.

Hopefully useful.

About these ads

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 169 other followers

%d bloggers like this: