jump to navigation

Author

Smiling at Home

Smiling at Home

My Name:

My name is Rizky Luxianto, udah pada kenal kan… he… he… he…

My Education Background:

I am graduated from Faculty of Economics University of Indonesia (FEUI) majoring in Financial Management. hoi…. angkatan 2002 masih kenal ga….

I am still taking MM/MBA dual degree in FEUI as well. Hopefully I can finished it next year (2010). Doain ya…

My Work:

I am working in FEUI as tutor (lecturer assistant) and researcher assistant helping student doing exercise and processing research data. Udah kelamaan nih udah 4 tahun… do’ain S2-nya cepet lulus ya biar naik pangkat jadi dosen… he… he… he…

I am also a Junior Consultant in Lembaga Management (LM) FEUI handling training material preparation, data processing, and application development in excel. Di sini nih asyik, bisa jalan-jalan keliling Indonesia, he… he… he…

Because I am not a permanent staff neither in FEUI nor LMFEUI, I can sometimes take outside project offering in consulting, data processing, or application development. Nah yang beginian nih karena jarang-jarang payoff-nya lebih lumayan, he… he… he… thanks to proyekers-proyekers yang udah bagi-bagi. he… he… he…

My Hobbies:

I like sport, almost any sport, especially badminton. I am selected in RW badminton team you know, and next week (16 Agustus 2009) will be my final for kelurahan cup. Idiih narsis dah….

I love Excel very much, and its special feature Macro/VBA because I like programming very much but have limited skill (and education). And programming in Excel help me handle those limitation. Nah ni dia hobi yang ngasilin duit, he… he… he… so material disini gratis semua, udah di subsidi silang sama proyek-proyek komersial, he… he… he…, tapi kalo ada proyek boleh dong ajakin, he… he… he…

You can contact me at rizky.lux[at]gmail.com. I am happy to be helpful…

Comments»

1. hermansah - August 11, 2009

mantabbb bro….pokoke kalo ane ada proyek lagi, ente will be on the top priority! hehehehe…

excelux - August 11, 2009

Ok master, terimakasih atas kepercayaannya, udah lama nih qt ga kerja sama, he…he…, master sih terlalu master di kampus jadi jarang kelihatan, he…he…
Thesis dah selesai master? Ditunggu adu PESnya lho, GM PES MBP udah latihan tuh.

2. motorbreath - December 30, 2010

link bapak sudah saya pasang disini :

http://norkuys.wordpress.com/kawan-handai-taulan/

mohon untuk bisa nitip link norkuys.wordpress.com saya di blog bapak
terima kasih

excelux - January 1, 2011

Sudah saya pasang linknya pak. Terima kasih.

motorbreath - January 3, 2011

terimaksih atas perkenan bapak untuk memasang link saya

3. Dwi maryanto - May 16, 2012

mas salam kenal, saya ada perlu dengan sampeyan, boleh tau email at no tlpnya, email saya : dmaryan_dwi@yahoo.com

4. Arif Rachman - August 28, 2012

bos mau tarik data dari OPC KepServerEx ke excell gimna caranya ya?
Klo Boleh minta no Hp nya bos?

5. Olive - November 4, 2013

Pak Rizky, bolehkan jika saya ingin order dibuatkan program menggunakan excel? thx


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: